Πώς να δώσετε στην παλιά σας μπανιέρα την αρχική της λάμψη!

   Μήπως η μπανιέρα σας είναι γεμάτη από χτυπήματα, γδαρσίματα και χρειάζεται ανανέωση; Μήπως σκέφτεστε τα χρήματα και τον χρόνο που πρέπει να δαπανήσετε; Το σμάλτο επιδιόρθωσης Saratoga έχει τη λύση στο πρόβλημα σας!

Πρόκειται για ένα εποξειδικό σμάλτο που δίνει εύκολα και γρήγορα τη λάμψη του καινούριου σε παλιές και κατεστραμμένες επιφάνειες από πορσελάνη, μπανιέρες, ντουζιέρες, νιπτήρες, κεραμικά πλακάκια τοίχου, είδη υγιεινής, ηλεκτρικές συσκευές, νεροχύτες κουζίνας. Δουλεύεται πολύ εύκολα με ρολό ή πινέλο.

 Το λευκό σμάλτο στεγνώνει γρήγορα και δεν κιτρινίζει με τον καιρό. Πράγμα που το κάνει ιδανικό για να φαίνεται η μπανιέρα σας ολοκαίνουργια! Μετά την εφαρμογή, δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα, εξαιρετικά λείο, που συνδυάζει εξαιρετική διάρκεια και αντοχή με ανώτερα χαρακτηριστικά λάμψης και λευκότητας. Εξασφαλίζει πάντα εξαιρετικά ικανοποιητικά αποτελέσματα, με μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Πώς θα το χρησιμοποιήστε:  Χρησιμοποιήστε διαλυτικό νίτρου για να καθαρίσετε καλά την μπανιέρα, τρίψτε ελαφρώς με το γυαλόχαρτο που βρίσκεται μέσα στη συσκευασία και έπειτα ξανά καθαρίστε καλά! Στεγνώστε πολύ καλά τις επιφάνειες πριν την εφαρμογή του σμάλτου. Μετά την εφαρμογή, περιμένετε 48 ώρες πριν χρησιμοποιήσετε τα είδη υγιεινής!

ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΪΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού
Συγκατάθεση cookie