10 Εργαλεία που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σπίτι

Πως αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά: προεργασία καθαρισμού, ειδικό αστάρι και πλαστικό χρώμα

Όλοι έχει χρειαστεί κάποια στιγμή να κρεμάσουμε έναν πίνακα, να συναρμολογήσουμε ένα έπιπλο, να σφίξουμε μια βίδα που έχει λασκάρει και γενικά να μαστορέψουμε κάτι στο σπίτι μας.

Γι’ αυτό κι εμείς, σας προτείνουμε τα 10 βασικά εργαλεία που θα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σπίτι και που θα σας χρησιμεύσουν. 

  1. Κατσαβίδια: Ίσιο, Σταυροκατσάβιδο, Δοκιμαστικό 

Υπάρχουν πολλών ειδών κατσαβίδια, εμείς προτείνουμε τα τρία βασικά που κρίνουμε πως θα σας φανούν χρήσιμα.

  • Γαλλικό Κλειδί

Από τα πιο βολικά και πρακτικά εργαλεία, καθώς χάρη στη κινητή σιαγόνα που διαθέτει, ρυθμίζεται το πλάτος του κλειδιού. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα κλειδί, για πολλές εργασίες.

  • Σφυρί

ΣΦΥΡΙ ΠΕΝΑΣ ΜΕ FIBERGLASS ΛΑΒΗ DIN 1041 F.F. GROUP

Απαραίτητο εργαλείο που δεν πρέπει να λείπει από καμία εργαλειοθήκη. Ποιος δεν έχει καρφώσει καρφί στον τοίχο; Το σφυρί είναι από τα βασικότερα εργαλεία που πρέπει να υπάρχουν στο σπίτι σας.

  1. Πένσα – Μυτοτσίμπιδο


Μια απλή πένσα για να λυγίσετε, να συμπιέσετε ή για να πιάσετε σφιχτά ένα αντικείμενο είναι υπέρ αρκετή. Το μυτοτσίμπιδο θα το χρειαστείτε για ηλεκτρολογικές εργασίες, αφού το σχήμα του είναι ό,τι πρέπει για δυσπρόσιτα σημεία.

  • Πριόνι

Ιδανικό για κλαδιά και κορμούς μικρών δέντρων.

Σε ένα πριόνι γενικής χρήσης, είναι πολύ σημαντική η ακρίβεια κοπής. Είναι ιδανικό για κοπή κλαδιών, κορμούς μικρών δέντρων και γενικά για την κοπή ξύλων. 

  • Δραπανοκατσάβιδο.

BOSCH GSR 120-LI ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ 12V 2×2.0Ah

Εργαλείο κατάλληλο για να διανοιχθούν τρύπες σε κάθε επιφάνεια, αλλά και να βιδωθούν βίδες. Υπάρχουν δύο κατηγορίες: Ηλεκτρικό και Επαναφορτιζόμενο. Στην πρώτη κατηγορία τα δραπανοκατσάβιδα έχουν μεγαλύτερη ισχύ, όπως όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία. Στη δεύτερη κατηγορία, λόγω του ότι λειτουργούν με μπαταρία, δεν επιβαρύνονται με καλώδιο, με αποτέλεσμα να φτάνουν πιο μακριά σε απόσταση, ενώ η έλλειψη παροχής ρεύματος δεν θα είναι πρόβλημα.

  • Μετροταινία 

F.F. GROUP Φάρδος ταινίας 16mm. Μήκος ταινίας 3m ,5m ,7m ,10m.

Απαραίτητο εργαλείο, που δε θα μπορούσε να λείπει από το σπίτι. Θα χρειαστεί να πάρετε διαστάσεις για κάποιο νέο έπιπλο ή για άλλες εργασίες.

  • Αλφάδι

BENMAN ΑΛΦΑΔΙ L12 ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ

Σε κανέναν δεν αρέσει να είναι στραβό ένα κάδρο, ούτε να τρώει πολύ χρόνο για να βρει την πολυπόθητη ευθεία, για τον λόγο αυτόν, η λύση είναι το αλφάδι.

  • Κόφτης

Ένας καλός κόφτης πάντα είναι απαραίτητος για πολλές εργασίες στο σπίτι. Είτε για να κοπεί μια καινούργια συσκευασία, σχοινιά, χαρτόνια κλπ.

  • Αξεσουάρ

Μέσα σε μια εργαλειοθήκη πρέπει να υπάρχουν και: βίδες, καρφιά και μια μονωτική ταινία. Μπορεί να μην κατατάσσονται στα εργαλεία, αλλά είναι απαραίτητα για τις εργασίες σας!

 Αυτή είναι η λίστα που σας προτείνουμε, η λίστα η δική σας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το τι ζητάτε και τις εργασίες του σπιτιού σας.  Παρ ’αυτά, φροντίστε να επενδύσετε ποιοτικά στα εργαλεία σας. Κάποια εργαλεία είναι πιο ακριβά, αλλά θα είναι αξιόπιστα και πιο αποτελεσματικά. Επιλέξτε εργαλεία καλής ποιότητας και θα τα έχετε μια ζωή.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΪΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού
Συγκατάθεση cookie