Η εταιρεία ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΕ  δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας χρωμάτων από το 1980. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με άρτια οργάνωση και υψηλή τεχνογνωσία, δημιουργώντας υψηλό στάνταρ και προσδοκίες προς τους συνεργάτες – πελάτες της.

Η εξειδίκευση στα συστήματα επαναβαφής
Α) Επιβατηγά οχήματα: I.X.
B) Εμπορικά οχήματα: Λεωφορεία – φορτηγά – τρένα και άλλων κατηγοριών εμπορικών οχημάτων.
Γ) Ελαφριά Βιομηχανία: Με συστήματα ποιότητας, κατάλληλο για όλες τις βαφές και την προστασία των επιφανειών για την ελαφριά βιομηχανία.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται επίσης και στα προϊόντα της κατασκευής,  μόνωσης, συντήρησης και διακόσμησης κατοικιών, ξενοδοχειακών μονάδων και κατασκευών, εκπροσωπώντας τα πιο γνωστά brands της αγοράς.

Η εταιρία λειτούργει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις  1200m2 επί της λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως 25 στο Περιστέρι και διατηρεί υποκατάστημα στο νησί της Ρόδου 800m2 επί της οδού Λεωφόρος Καλλιθέας 3.

Διαθέτει εξοπλισμό, άρτια οργάνωση, ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς για την αποστολή εμπορευμάτων και καλύπτει όλες τις προδιαγραφές για πλήρες after sales service στους πελάτες  - συνεργάτες της.

Οι άνθρωποι της ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΕ με την εμπειρία τους και το ομαδικό πνεύμα δημιουργούν μια δυναμική κουλτούρα, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των συνεργατών  - πελατών μέσα από τα  τμήματα.
1. ΠΩΛΗΣΕΙΣ – AFTER SALES
2. ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ – TECHNICAL CONSULTAND
3. ΑΠΟΘΗΚΗ
4. ΔΙΑΝΟΜΗ – CUSTOMER SERVICE

Η φιλοσοφία με τις αξίες μας είναι αρκετά συνδεδεμένες για αυτό λειτουργούμε το "επιχειρείν" με ήθος – γνώση – υπευθυνότητα – παθός και συνεργασία.

Αυτά προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής απόδοσης προστατεύοντας το περιβάλλον.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού
Συγκατάθεση cookie