Εισαγωγή

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι μια ολοκληρωμένη απεικόνιση της ήδη υπάρχουσας εταιρείας μας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΕ με έδρα το Περιστέρι επί της Λ. Κωνσταντινουπόλεως 25, με Α.Φ.Μ. 095477924 και Δ.Ο.Υ. Περιστερίου.

Με μεγάλη μας χαρά σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας και σας παρακαλούμε πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας να συμβουλευτείτε τους κατωθι όρους και προϋποθέσεις. Σας ενημερώνουμε ότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεπάγεται στην ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με όλους τους όρους που αναφέρονται.

Ως κάτοχοι της υπάρχουσας ιστοσελίδας, διατηρούμε το δικαίωμα να προβαίνουμε σε μονομερής τροποποιήσεις ή και να ανανεώνουμε τους υπάρχων όρους – προϋποθέσεις των συναλλαγών. Επίσης, αναλαμβάνουμε την υποχρέωση για οποιεσδήποτε τροποποιήσεις ή αλλαγές να ενημερώνουμε τους χρήστες. Διατηρούμε την δέσμευση όσων αφορά την εγκυρότητα και την πληρότητα όλων των πληροφοριών, όσων αφορά την ενημέρωση των χρηστών για την περιγραφή των προϊόντων και των χαρακτηριστικών τους, με κάθε επιφύλαξη για τυχόν τεχνικών προβλημάτων ή τυπογραφικών λαθών. 

Προς ενημέρωση των χρηστών, η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε θέματα τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στους χρήστες κατά την διάρκεια πρόσβασης στην ιστοσελίδα μας, όπως η συμβατότητα δικής τους υποδομής ή μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα και πληροφορίες που είναι διαθέσιμες. 

Διαθεσιμότητα

Ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις μερικά από τα προϊόντα που προβάλλονται στην ιστοσελίδα μας, να υπάρχει έλλειψη ή να έχουν εξαντληθεί χωρίς να έχουμε προλάβει να ενημερώσουμε τους χρήστες. Σε κάθε τέτοια περίπτωση, η εταιρεία μας θα ενημερώνει τους χρήστες για όλες τις εναλλακτικές λύσεις και για την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων αυτών. 

Υποχρεώσεις του χρήστη

Ο κάθε χρήστης που χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα μας, έχει την υποχρέωση και την σύμφωνη γνώμη ότι δεν θα προβεί σε καμία δημοσίευση ή αποστολή οποιουδήποτε περιεχομένου καθώς αυτό χαρακτηρίζεται ως παράνομο και βλαβερό, και αποτελεί παραβίαση απορρήτου, εμπορικού σήματος και πνευματικών δικαιωμάτων. 

Απόρρητο συναλλαγών

Η εταιρεία μας σας διαβεβαιώνει ότι η οποιαδήποτε τήρηση απορρήτου θεωρείται αυτονόητη, καθώς οι αρχές του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ακριβώς οι ίδιες με τις βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές. Συλλέγουμε μόνο προσωπικά δεδομένα σε σχέση με εσάς, εφόσον εσείς επιλέξετε να μας τα χορηγήσετε. Με την είσοδο του στην ιστοσελίδα μας ο χρήστης αναγνωρίζει ότι όταν προβαίνει σε σύναψη συμβάσεων μέσω αυτού είναι απαραίτητο να παρέχει ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα. Ο χρήστης εγγυάται και φέρει την ευθύνη για την αλήθεια, ακρίβεια, εγκυρότητα, γνησιότητα, συνάφεια  των Προσωπικών Δεδομένων που γνωστοποιεί στην Εταιρεία μας. Όταν ο χρήστης αποστείλει οποιοδήποτε αίτημα στην Εταιρεία, οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό είναι απόρρητες και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την αιτούμενη ενέργεια. Η εταιρεία μας παρέχει πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών των χρηστών μόνο σε εξουσιοδοτημένο προσωπικό, διασφαλίζοντας έτσι οποιαδήποτε πληροφορία των χρηστών.

Ασφάλεια συναλλαγών

Η εταιρεία μας, έχοντας αναγνωρίσει την απαραίτητη ανάγκη για την ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων όπως και των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω της ιστοσελίδας μας, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μπορεί να εξασφαλίσει την μεγίστη δυνατή ασφάλεια. Για τον σκοπό αυτό η εταιρεία μας χρησιμοποιεί το SSL (Secure Sockets Layer) πρωτόκολλο. Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο κρυπτογράφησης μας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την ασφάλεια των προσωπικών πληροφοριών κάθε χρήστη της ιστοσελίδας. 

Κατά την συναλλαγή πληρωμής μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ο χρήστης μεταφέρεται σε ασφαλές περιβάλλον, παρεχόμενο από την κάθε συνεργαζόμενη τράπεζα, έτσι ώστε να παρέχεται πλήρης ασφάλεια καλυπτόμενο από πιστοποιητικό SSL. Σε κάθε συναλλαγή πληρωμής μέσω κάρτας, τα στοιχεία που θα καταχωρηθούν από τον χρήστη δεν μας γνωστοποιούνται και δεν κρατούνται αρχείο από την εταιρεία μας. 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Αποστολή προϊόντων

Η εταιρεία μας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών έχει προβεί στην δημιουργία διαφορετικών τρόπων αποστολής και παράδοσης ανάλογα με τις ανάγκες σας, μεταξύ των οποίων και η δωρεάν μεταφορά με ιδία μέσα. Στη συνέχεια αναφέρονται όλοι οι τρόποι αποστολής και παράδοσης των επιλεγμένων προϊόντων. 

 1. Παραλαβή από το κατάστημα μας, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 25 Περιστέρι
 2. Ιδία μέσα – δωρεάν παράδοση εντος Αττικής για παραγγελίες άνω των 100ευρώ.

Πολιτική επιστροφών

Η επιστροφή προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακολούθους τρόπους:

 • Επιστροφή των προϊόντων μέσω μεταφορικής εταιρείας της επιλογής σας, με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν τον καταναλωτή
 • Επιστροφή των προϊόντων στο φυσικό μας κατάστημα με την υπόδειξη του παραστατικού αγοράς. 

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να είναι στην κατάσταση που παρελήφθησαν, χωρίς φθορές και πλήρης, συνοδευόμενα με όλα τα παραστατικά που υπήρχαν κατά την παράδοση.

Σε περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων χωρίς αντικατάσταση αυτών, η επιστροφή χρημάτων θα διενεργείται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

 • Με ακύρωση χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της αξίας της συναλλαγής σας.

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί ο καταναλωτής να ασκήσει το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Μετά από αγορά προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί συμφώνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή
 • Μετά από αγορά προϊόντων τα οποία έχουν αλλοιωθεί
 • Μετά την αγορά σφραγισμένων αγαθών, τα οποία δεν χρήζουν προς επιστροφή για λογούς προστασίας της υγείας και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παραλαβή τους.
 • Μετά την αγορά προϊόντων που λόγο της φύσης τους είναι αναπόσπαστα αναμεμειγμένα με άλλα στοιχεία.

Σε περιπτώσεις ελαττωματικών προϊόντων, δύναται να επιστραφούν εάν πληρούν τους κατωθι όρους:

 • Όταν τα προϊόντα είναι ή λανθασμένα ή κακής και ελαττωματικής ποιότητας/λειτουργίας
 • Όταν από τα προϊόντα λείπουν οι συμφωνημένες ιδιότητες

Στις ανωτέρω περιπτώσεις ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα είτε την επιστροφή των χρημάτων του είτε την αντικατάσταση του προϊόντος

Σε κάθε περίπτωση, τυγχάνουν εφαρμογής και τα ισχύοντα στις διατάξεις του Αστικού Κώδικα και στις ειδικότερες διατάξεις περί προστασίας καταναλωτή. 

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού
Συγκατάθεση cookie