Αλλαξε χρώμα, άλλαξε διάθεση!

Χρώματα Παπαδημητρίου

H εταιρεία Παπαδημητρίου Στ. Ιωάννης Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας χρωμάτων από το 1980 και αποτελεί έναν ηγέτη στο αντικείμενο ενασχόλησής της στην ελληνική αγορά.

Είναι μια οικογενειακή εταιρεία με μεγάλη εμπειρία και επιτυχίες στα προϊόντα που αφορούν την βαφή και μόνωση κτιρίων, μεταλλικών επιφανειών, διακοσμητικών χρωμάτων και συναφή υλικών, σε ιδιωτικά και δημόσια κτίρια. Η εταιρείας μας λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, 1200m², επί της Λ.Κωνσταντινουπόλεως 25 στο Περιστέρι, με κατάλληλο εξοπλισμό, άρτια οργάνωση, ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα αποστολής εμπορευμάτων και καλύπτει όλες τις προδιαγραφές για το after sale service.

Η βιωσιμότητα και η ανάπτυξη είναι οι σταθερές αξίες μας. Έτσι επενδύσαμε στην προστασία του περιβάλλοντος, διακινώντας στην Ελληνική αγορά, προϊόντα χαμηλής εκπομπής πτητικών οργανικών ουσιών. Με αυτόν τον τρόπο προσδίδουμε προστιθέμενη αξία στην ποιότητα, την βιωσιμότητα και την επικέρδεια των πελατών μας.

Σ’ ένα κόσμο που όλα είναι αναλώσιμα, εμείς επενδύουμε σε προϊόντα οίκων που συνδυάζουν την απαράμιλλη απόδοση της εφευρετικότητας και την ευκολία στη χρήση. Γι΄αυτό όλη η οργάνωση της εταιρείας Παπαδημητρίου αποσκοπεί στο να προσφέρει απόλυτη σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες της.

Αυτό είναι ένα «επίτευγμα» για την Παπαδημητρίου και μία «κατάκτηση» για τους πελάτες της!

Δεκτές όλες οι Πιστωτικές κάρτες. Για παραγγελίες άνω των 500€, 4 άτοκες δόσεις. Δωρεάν διανομή εντός Αθήνας, για παραγγελίες άνω των 200€.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Όροι Χρήσης