Μήπως έχει έρθει η ώρα για μια ανανέωση στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά προβληματίζεστε για τον Χρόνο και τα Χρήματα που θα δαπανήσετε. Μερικές φορές μικρές αλλαγές, μπορούν να φέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, που θα ανανεώσουν όχι μόνο το σπίτι σας αλλά κυρίως τη διάθεση σας.

Εκμεταλλευτείτε την Απλότητα του Λευκού
Ανεξάρτητα από τα χρώματα που έχετε επιλέξει για τους υπόλοιπους τοίχους ή για την εσωτερική διακόσμηση, το λευκό χρώμα πάντα προσδίδει στον χώρο μια αίσθηση γαλήνης, φρεσκάδας αλλά και κομψότητας. Μην φοβηθείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και σε μεγάλες ξύλινες επιφάνειες, για να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι αντιθέσεων με υφάσματα ή διακοσμητικά έντονων και ζωηρών χρωμάτων ή ακόμα και με τα σκούρα ξύλινα πατώματα.

Black is my Happy Color

Το μαύρο, ή οποιοδήποτε άλλο πολύ σκούρο σε έναν τοίχο είναι γα κάποιους τολμηρή ή και απαγορευμένη απόφαση. Ωστόσο, η επιλογή ενός πολύ σκούρου χρώματος σε μια μικρή επιφάνεια, μπορεί να δώσει μια αίσθηση κομψότητας και πολυτέλειας, αλλά και να δώσει σε όλο τον χώρο ζωή και ενέργεια.

Το βάψιμο μπορεί να γίνει με Πάρα Πολλά Χρώματα

Ακόμα και ο πιο μικρός ή βαρετός χώρος μπορεί να μεταμορφωθεί όταν επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε εκρηκτικούς συνδυασμούς, ζωντανά χρώματα και καλλιτεχνική σκέψη. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι χρώματα, πινέλα και ΠΟΛΥ φαντασία!

Ξεφύγετε από τα Μονότονα Ταβάνια

Ποιος είπε ότι ένα ταβάνι μπορεί να είναι μόνο άσπρο. Χρησιμοποιείστε τεχνοτροπίες που θα κάνουν την κρεβατοκάμαρα σας να μοιάζει σαν να έχει βγει από κάποιο παραμύθι. “Διαγράψτε” τα όρια και τις γραμμές των τοίχων και δημιουργήστε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, αναπροσδιορίζοντας τη λειτουργία των τοίχων σας.

Μυστικά για την πιο ξεχωριστή διακόσμηση του σπιτιού σας

Βαρετό ή Παλιό?

Σίγουρα σε όλα τα σπίτια θα βρούμε έπιπλα τα οποία μπορεί να μας φαίνονται βαρετά ή μονότονα. Μην ξοδέψετε λεφτά πετώντας τα και προσπαθώντας να τα αντικαταστήσετε, αλλά επιλέξτε ένα ιδιαίτερο χρώμα και δώστε σε αυτά τα έπιπλα ξανά ζωή. Μια δροσερή και μοντέρνα απόχρωση θα μετατρέψει το έπιπλό σας σε ένα ξεχωριστό Vintage κομμάτι.

Οι αλλαγές δεν χρειάζεται να είναι πάντα ακριβές και να απαιτούν πολύ χρόνο. Με μικρές προσθήκες, μεγάλη φαντασία και πολύ χρώμα μπορείτε να πετύχετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στο σπίτι και την ψυχολογία σας!

Απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό μας για να σας βοηθήσει με νέες προτάσεις!